Vaantje2 Nieuw grijze achtergrond
Watersportvereniging Bru
Zoeken

foto's OBA OPTI lesdag 1/2/3 online

12 juli 2024  -  Algemeen
Foto's van de eerste 3 lesdagen staan online! Dank aan alle instructeurs en walcrew voor 3 geschikte dagen!

Verslag 1e lesdag OBA-OPTI 2024

26 mei 2024  -  Algemeen
Eerste lesdag in de nieuwe haven zit erop! Wat een prachtige lokatie heeft de OBA gekregen in de nieuwe haven!!! Met 12 kids, broodje knak, tripje Mosseleiland, Nico als nieuwe instructeur en typisch Nederlands weer was het weer een Top Dag! Komend weekend de officiele opening van de haven en op 16-juni is de volgende OBA-OPTI lesdag! Tot dan! OBA 2024 LINK naar de foto's.

Openingsfeest 1 juni 2024

03 maart 2024  -  Algemeen
De activiteitencommissie is nog op zoek naar "handjes" en spullen voor de organisatie van het programma. Meld je als je hierbij kan helpen.

Moorings in de Grevelingen

12 december 2023  -  Algemeen
Staatsbosbeheer (SBB) heeft eind dit jaar een subsidieaanvraag ingediend voor het leggen van ankerboeien (moorings) op de Grevelingen. De verwachting is dat voor het seizoen 2024 een handvol locaties met steeds drie moorings in gebruik zal worden gesteld. SBB wordt eigenaar en de liggeldregeling zal van toepassing zijn.

Project Zeegrasherstel in Zuidelijke Delta

11 december 2023  -  Algemeen
Rijkswaterstaat is een project gestart om zeegras te herintroduceren in het Veerse meer en de Grevelingen. Het betreft een project in samenwerking met de Rijksuniversiteit in Groningen, the Fieldwork Company, Witteveen+Bos, Attenburg en Wijmenga. Het doel van de experimenten die nu worden uitgevoerd is het ecosysteem te verbeteren en de waterkwaliteit op peil te brengen. Van de terugkeer van ze...